Sobre Vilpla

Distribuidors de Qualitat i Confiança des de 2004

La nostre empresa

Sóm l’Enric i la Montse, i la nostra passió pel món de l’automòbil ens va portar a iniciar una aventura empresarial l’any 2004. Amb la il·lusió i la determinació de fer arribar productes d’alta qualitat als nostres clients, vam decidir convertir-nos en distribuïdors oficials de productes d’Sprint i d’altres productes annexes per a la reparació d’automòbils.

Tot i que la nostra empresa es va fundar el 2004, la nostra experiència en el sector ve de més lluny. Des del 1996, l’Enric ja es dedicava a la distribució directa de fàbrica, acumulant una gran experiència i coneixement en els millors productes i solucions per a la reparació d’automòbils. Aquesta trajectòria ens ha permès entendre les necessitats dels nostres clients i adaptar-nos constantment als canvis del mercat.

El nostre objectiu sempre ha estat clar: oferir productes de qualitat, acompanyats d’un servei excel·lent i ràpid. Ens enorgullim de la confiança que els nostres clients han depositat en nosaltres al llarg dels anys, i ens esforcem diàriament per mantenir i millorar aquest estàndard de qualitat i atenció.

Qui som

Carrito de compra